USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькому обласному центрі молоді пройдуть громадські слухання

У Запорізькому обласному центрі молоді пройдуть громадські слухання

Представники комунального закладу «Запорізький обласний центр молоді» заявили про те, що вони мають намір на цьому тижні провести громадські слухання з метою зібрати побажання і пропозиції запорІжців щодо молодіжної політики в регіоні.

Так, будь-який житель міста самостійно або через громадські організації або об’єднання може подати заявки на різні молодіжні проекти, які мають шанс увійти до річного плану діяльності установи – 2020.

– Раніше напрямки молодіжної політики встановлювалися «згори», без залучення великої кількості активних та ініціативних молодих людей. Це відбувалося через недостатню поінформованість молоді про реально існуючі важелі впливу на молодіжні питання в суспільстві. Це і неформальна освіта у вільний час, із залученням сучасних технологій навчального процесу, так і організація дозвілля, проведеного на культурно високому рівні, – відзначають в прес-службі установи.

Для того, щоб максимально зацікавити молодих людей і відповідати потребам населення, ЗОЦМ проведе громадські слухання, які стануть майданчиком для голосування молоді за цікаві проекти. За підсумками заходу, ті проекти, які отримають найбільшу підтримку аудиторії, увійдуть до річного плану обласного центру молоді на наступний рік.

Самі слухання пройдуть в цей четвер, 18 липня, о 18.00 у великому залі центру молоді. Подати свій проект до розгляду можна тут.

0