USD: EUR:
... в Запорожье
У запорізькому музеї «Садиба Попова» вперше за всю історію відкрили для відвідування всі споруди: як це виглядає, – ФОТОРЕПОРТАЖ

У запорізькому музеї «Садиба Попова» вперше за всю історію відкрили для відвідування всі споруди: як це виглядає, – ФОТОРЕПОРТАЖ

У суботу, 15 січня, у Запорізькій області на честь святкування Дня музейного селфі вперше за 30 років роботи відкрили для відвідування усі споруди історичного комплексу «Садиба Попова».

Про це вже повідомляв Перший Запорізький.

Музейний об’єкт знаходиться всього за 50 кілометрів від Запоріжжя, у місті Василівка. Від великого замкового комплексу, який був відомим далеко за межами нашої країни, до сьогодні збереглися окремі споруди – оглядова вежа, манеж-стайня, каретний двір, три флігелі, будівля електростанції та майстерні.

У звичайний час для відвідування є лише кілька об’єктів: північний флігель, в якому відкрили музей, а також підвали манежа-стайні.

До Дня музейного селфі гостям садиби Попова дали можливість побувати у всіх будівлях комплексу у супроводі співробітника музею.

«Як кажуть в народі: «Чим більше забороняють, тим більше хочеться». Ось і сьогодні зібралася велика кількість людей, аби зазирнути в небачені, таємничі куточки замку. Неймовірні екскурсії просто підкорили серця відвідувачів, а можливість побачити закриті споруди та підвали захопили своєю унікальністю. Щиро дякую за такий чудовий вихідний у Садибі Попова. Впевнені, що такі креативні заходи стануть доброю традицією, яку керівники музею будуть проводити щорічно!», – поділилася враженням від відвідування музею запорізька народна депутатка Юлія Яцик.

«Перший Запорізький» раніше детальне вже розповідав про цей унікальний музейний комплекс у великому матеріалі: Замок Попова у Василівці – перлина Запорізької області, – ФОТОРЕПОРТАЖ


Читайте також:

У Запоріжжі на Козацькому колі масово святкували Старий Новий рік, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0