USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькому дитячому будинку росте дівчинка, кинута сурогатною матір'ю та батьками з США, — ВІДЕО

У Запорізькому дитячому будинку росте дівчинка, кинута сурогатною матір'ю та батьками з США, — ВІДЕО

Перебуваючи в будинку дитини “Сонечко”, 3,5-річна Бріззі любить кататися на гірках й плавати, хоча американські лікарі радили відключити її ще немовлям від апаратів життєдіяльності

Сьогодні в запорізькому будинку дитині “Сонечко” знаходиться малятко з прекрасним американським ім’ям Бріджит. Персонал дитячого будинку називає її ласкаво — Бріззі. Як повідомляє “Радіо.Свобода”, дівчинка була народжена сурогатною матір’ю-переселенкою з Донбасу для подружньої пари з Каліфорнії (США) 39-річного Метью Скотта та 61-річної Ірмгард Паган.

Дівчинка народилася на 7-му місяці вагою всього 870 грам. Її брат-близнюк помер. Біологічні батьки спочатку підтримували дитину, удочерили її і дали ім’я. А пізніше, порадившись з американськими докторами, написали заяву на відключення дитини від апаратів життєзабезпечення.

Малятко Бріззі залишилася жити тільки через те, що за українським законодавством неможливо відключити від апарату за заявою родичів. Хворого можуть відключити від апаратів життєдіяльності тільки при підтвердженні смерті мозку.

Кинула Бріджит й сурогатна мати, яка перший час ще перебувала з малятком в лікарні, а потім поїхала.

Сьогодні Бріззі три з половиною роки. Вона не може ходити, і розмовляти. Однак медики та соцпрацівники відзначають значний прогрес в її розвитку.

Як росте малятко Бріззі, в сюжеті “Радіо.Свобода”:


Читайте також:

У Запоріжжі готують до відкриття новий дитячий садок

У Запоріжжі дівчинка-підліток висіла на краю даху, — ВІДЕО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0