USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій ОДА відкрили фотовиставку запорізького фотохудожника - ФОТО

У Запорізькій ОДА відкрили фотовиставку запорізького фотохудожника - ФОТО

Сьогодні, 30 липня, в Запорізькій облдержадміністрації на третьому поверсі відкрили фотовиставку відомого запорізького художника Сергія Лаврова.

Чиновники із Запорізької облдержадміністрації вирішили прикрасити стіни цікавими роботами, що прославляють Запоріжжя і Запорізький край.

На сьогодні тут представлені 24 великі фотороботи, що розкривають красу острова Хортиця, заповідник «Кам’яна могила», замок Попова у Василівці, нічний проспект Соборний, засніжене Запоріжжя, природу Мелітополя, запорізьких козаків і багато іншого.

– Наш край багатий пам’ятками. Це дуже розумне рішення, що в адміністрації, люди з різних куточків України та світу зможуть на власні очі побачити, що з себе представляє Запоріжжя. Я дуже вдячний за надану мені довіру. Тут, звичайно, представлені не всі роботи, які хотілося показати через обмеженість простору. Але ми дуже ретельно відбирали ці роботи, щоб вони доставляли приємні враження, – розповів автор робіт Сергій Лавров.

В.о голови Запорізької ОДА Елла Слепян розповіла, що в планах пізніше відкрити у будівлі виставку з 24 фоторобіт, які б демонстрували пам’ятки кожного з районів області.

– У нас давно була така задумка відкрити арт-простір для наших запорізьких творців. Ми прагнемо до відкритості влади, відкритості обласної адміністрації. У нас багато відвідувачів і це не тільки громадяни України, а також іноземні гості, делегації. Тепер вони будуть бачити роботи наших прославлених художників. З одного боку, фотохудожники мають можливість розширити коло своїх виставок, а з іншого боку люди будуть бачити наш прекрасний регіон і дивовижні місця на запорізькій землі, – розповіла Елла Слепян.

Також під час урочистого відкриття виставки Сергія Лаврова нагородили цінним подарунком – годинником.

0