USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області запрацюють офіцери об’єднаних територіальних громад, – ФОТО

У Запорізькій області запрацюють офіцери об’єднаних територіальних громад, – ФОТО

У запорізьких територіальних громадах з’являться окремі офіцери поліції, які не тільки працюватимуть, але й житимуть на території цієї ОТГ.

Про це повідомляють у Запорізькій ОДА.

Наступним кроком реформи Національної поліції стало запровадження поліцейського офіцера у громаді. Цей проект стартував з Дніпропетровської області восени 2018 року. Сьогодні в Україні існують 74 громади і у 44 громадах вже працюють 63 поліцейські офіцери.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Відсьогодні у Запорізькій області починається набір 37 поліцейских офіцерів громад, яких відправлять на навчання у Дніпровський університет МВС. У серпні, планується, вони вже почнуть працювати у громадах.

ОТГ має надати правоохоронцю приміщення для робочого місця. А Нацполіція – службовий транспорт, технічне забезпечення та доступ до баз даних. На цю роботу шукають люди з досвідом роботи у правоохоронних органах (не менше 2 років) та вищою освітою.

Усі подробиці про роботу офіцера у громаді та відгукнутись на пропозицію можна тут.


Читайте також:

Где и как в Запорожье можно отметить 8 марта, – АФИША

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь на «Перший Запорізький» в Instagram!

0