USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області затримали чоловіка, який намагався обікрасти перукарню - ФОТО

У Запорізькій області затримали чоловіка, який намагався обікрасти перукарню - ФОТО

Подія трапилася вчора, 28 червня, в Мелітополі. Про це повідомляє прес-служба запорізької Нацполіції.

О 4:20 в поліцію зателефонувала 66-річна місцева мешканка і повідомила про можливий злочин в перукарні, розташованої на першому поверсі одного з багатоповерхових будинків по вулиці Героїв України.

Співробітники групи реагування прибули за вказаною адресою, де вже працював наряд поліції охорони, який після спрацювання сигналу «Тривога», обстежив об’єкт. Під час огляду правоохоронці виявили всередині приміщення людини з ліхтариком. Побачивши поліцейських охорони, зловмисник намагався втекти через вікно, але його затримали. Ним виявився раніше судимий 27-річний житель Запоріжжя.

Правоохоронці встановили, що зловмисник шляхом віджиму металопластикового вікна проник в приміщення перукарні і намагався викрасти електрообладнання.

У нього вилучили зроблену з чорної шапки маску, рукавички, набір відмичок та полімерний пакет з вкраденим електроустаткуванням.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомили про підозру по ч.3 ст.15 (замах на злочин) і ч.3 ст.186 (грабіж) КК України.

0