USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжя під час спецоперації затримали кримінального авторитета, який, погрожуючи бізнесменам вбивством, займався вимаганням, – ФОТО

На Запоріжжя під час спецоперації затримали кримінального авторитета, який, погрожуючи бізнесменам вбивством, займався вимаганням, – ФОТО

Вчора, 13 травня, в Запорізькій області під час спецоперації за участю бійців «Корда» і батальйону поліції особливого призначення затримали «кримінального авторитета».

Про це повідомляють в обласному управлінні поліції.

В результаті ретельно спланованої операції правоохоронці затримали 39-річного чоловіка, лідера злочинної групи етнічної спрямованості, яка займалася здирництвом грошових коштів у підприємців Василівського району. Для здійснення своїх намірів члени організованої групи погрожували жертвам фізичною розправою та знищенням їх майна.

В даний час організатору злочинної діяльності повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину за ознаками статті «вимагання» Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Орджонікідзевський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у Запоріжжі завершують реконструкцію скверу Піонерів: що вже встигли зробити.


Читaйте також:

На Миколаївщині у страшній аварії загинув мешканець Запоріжжя: бабуся померлого не може перевезти тіло, — ФОТО

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram!

4

Орест2020-05-17 12:20:54
А чого обличчя замалювали, показуйте обличчя , країна має знати своїх героїв.
Гадкий утёнок2020-05-14 13:45:55
Управляет этими уголовниками сам министр Аваков, тоже уголовный элемент, но высокого ранга, имеющий уже в своих руках практически личную армию для давления на ЗЕбилостадо. Нынешний катастрофический разгул преступности -- порождение так называемой "революции" гидно ..., тьфу ты, гадости !
Корд2020-05-14 09:11:45
Та, да.
Сосед2020-05-14 08:58:47
Одна волшебная фраза "Слава Украине" может перевести задержанного из категории разбойников, мерзавцев и негодяев в категорию патриотов и активистов.