USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області за добу рашисти 106 разів обстріляли позиції Сил оборони

У Запорізькій області за добу рашисти 106 разів обстріляли позиції Сил оборони

Стало відомо, яка зараз військова ситуація у Запорізькій області. Протягом минулої доби, 20 березня, у нашому регіоні ворог здійснив 106 обстрілів позицій українських захисників, застосовуючи танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

Захисники Запорізького краю утримують рубежі та дають гідну відсіч російським окупаційним військам.

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру  у районах населених пунктів Гуляйполе, Чарівне, Ольгівське, Новоандріївка, Новоданилівка, Малинівка, Червоне, Плавні, Залізничне, Мала Токмачка, Білогір’я, Преображенка, Зелений Гай, Затишшя, Кам’янське, Степове.

Надійшло 13 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями РФ.

Рашисти масовано обстрілювали прифронтові міста та села Запорізької області: загинули троє мирних жителів, двоє поранених, – ФОТО


Читайте також:

Російські війська обстріляли село у Пологівському районі: наслідки руйнувань, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0