USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області за один вечір на смерть збили двох пішоходів, – ФОТО

У Запорізькій області за один вечір на смерть збили двох пішоходів, – ФОТО

На вихідних, 20 вересня, в Запорізькій області сталася смертельна ДТП.

Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

У Мелітополі 18-річний водій ВАЗу на перехресті вулиць Ломоносова та Петра Дорошенка збив пішохода, який перетинав проїжджу частину в невстановленому місці. В результаті ДТП 30-річний чоловік помер на місці від отриманих травм.

Ще одне смертельне зіткнення сталося 21 вересня близько першої години ночі на автодорозі «Одеса-Новоазовськ». 39-річний водій автомобіля «Citroen» збив пешеходоа, які котив велосипед по проїжджій частині. Чоловік, особа якого зараз встановлюється, загинув на місці події.

За даними медичних обстежень, алкоголю в крові водіїв не виявлено.

Слідчим Мелітопольського відділу поліції відкриті кримінальні справи. Водіям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Транспортні засоби вилучені. Розпочато досудове розслідування.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозапису, що стосуються зазначених подій, з проханням звернутися за телефонами: (0619) 44-80-02; (0619) 42-66-61, 097 59 49 798 або «102».

«Це просто треш»: міністр охорони здоров’я прогнозує в Запоріжжі спалах COVID-19 через фестивалю Khortytsia Freedom

Нагадаємо, через зростання кількості хворих COVID-19 Запорізька область вийшла з «зеленої» карантинної зони.


Читайте також:

У Запоріжжі активно триває будівництво мостів через Дніпро: працюють 500 будівельників та понад 35 одиниць важкої техніки, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0