USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області за рік зупинили 200 нелегальних маршруток

У Запорізькій області за рік зупинили 200 нелегальних маршруток

У 2019 року в Запорізькій області виявили та перевірили 200 нелегальних маршруток.

Про це під час прес-конференції повідомив головний спеціаліст відділу управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області Олег Яницький.

Протягом минулого року на території області фахівці Укртрансбезпеки перевірили майже 200 транспортних засобів, які займалися нелегальним пасажирськими перевезеннями. На перевізників склали 189 актів і 56 протоколів, які направили на розгляд до суду.

Нелегальні перевізники заплатили штрафів на загальну суму близько півмільйона гривень.

В управлінні Укртрансбезпеки підкреслюють, що, користуючись послугами нелегальних перевізників, пасажири ризикують своїм життям і здоров’ям.


Читайте також:

На проспекті Металургів сталася ДТП: в машині знаходилися діти

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

5

Запорожец2020-01-29 12:20:01
І куди дивиться діючий керівник ЗОДА ? Під його дахом до сих пір працює КОРУПЦІОНЕР.
Месник2020-01-29 12:17:07
У відповідності з договором № 14/12 від 16.08.2016р. підписаним із Запорізькою обласною адміністрацією з КП «Автогосподарство» ЗОР повинно виконувати пасажирські перевезення 34 ( з них 3 автобуси знаходились у резерві) автобусами на трьох маршрутах. Умови ціюули не виконані керівником КП "Автогосподарство" ЗОР Фіоктистовим В.В.,а потім Гашенко В.А. і на маршрутах №№ 201, 208 працювало всього 14 автобусів, на маршруті № 202 повинно працювати 10 автобусів, але не працювало ні одного автобуса. Напрошується питання, як 14 автобусів могли виконувати роботу на 3-х маршрутах замість 31 автобуса. А саме в цьому була і закладена нова корупційна складова. Запорізька обласна державна адміністрація (Департамент промисловості та розвитку інфраструктури, керівник Антонов А.М.) повинно було протягом 15 календарних днів в односторонньому порядку розірвати договір № 14/12 від 16.08.2016 року у зв’язку порушенням умов розділу IV ч.1, невиконання кількості автобусів відповідного класу але цього не було зроблено, тому що директор Департаменту промисловості і розвитку інфраструктури ЗОДА Антонов А.М. був зацікавленою особою в цьому процесі у привласнені грошей.
Перевізник2020-01-29 12:08:18
Профільним департаментом Запорізькою ОДА (керівник Антонов А.М.) комунальному підприємству «Автогосподарство» Запорізької обласної ради нав'язали настільки незручний графік по маршрутах з 30-40-хвилинними інтервалами руху. Це було зроблено свідомо, для того, щоб спочатку викликати штучний колапс у населення , а потім пустити на ці маршрути «нелегалів», але вже під чиновницької «дахом». Тьоновий дохід від "нелегалів" становив біля 550 тис.гр., який успішно осідав у кішенях чиновників ЗОДА. Тому директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури Запорізької ОДА Антонов А.М. всупереч законодавству України допустив на маршрути №201, №202, № 208 нелегальних перевізників ( про це говорить його виступ 16.09.2016 року на телеканалі ТВ-5 м. Запоріжжя).
Горожанин2020-01-28 18:39:07
В інформаційно-аналітичному порталі «Акцент» від 06.07.2017 року в статті «В Запорізькій ОДА «закрили очі »на нелегальні перевезення на приміському маршруті» відзначено, що в Запорізькій ОДА пустили на самоплив питання обслуговування пасажирських перевезень на одному з приміських напрямків. Такий висновок зробила громадська активістка Наталія Заболотна, яка звернулася в Запорізьку обласну державну адміністрацію з питанням: «Які тимчасові перевізники обслуговують маршрути в напрямку Запоріжжя-Кушугум і Запоріжжя-Малокатеринівка?» Листом № 07-03-163е від 15.06.2017 року за підписом першого заступника Запорізької облдержадміністрації Д.О. Давтяна було повідомлено Наталію Заболотну, що облдержадміністацією тимчасові перевізники на обслуговування приміських автобусних маршрутів не призначалися. У 2017 році конкурси на обслуговування внутриішньообласних автобусних маршрутів облдержадміністрацією не оголошувалися, тобто після розірвання договору з КП «Автогосподарство» ЗОР облдержадміністрація не призначала тимчасових перевізників на дані маршрути, а також не призначала конкурс на дані маршрути №№ 201, 202, 208. З таким самим питанням звертався в Запорізьку ОДА і депутат Запорізької облради Дмитро Майстро. Він писав, що після розірвання договору 20 квітня 2017 року з КП «Автогосподарство» ЗОР на приміських маршрутах працюють «нелегали». «Нелегали» продовжували обслуговувати маршрути №№ 201, 202, 208 сполученням «Запоріжжя-Балабине-Кушугум-Малокатеринівка», на лінії працювали неоформлені водії без необхідних договорів і документів на здійснення пасажирських перевезень. На своє звернення Дмитро Майстро отримував лише «відписки» чиновників Запорізької обласної державної адміністрації. У той же час, слід нагадати, що директор Департаменту розвитку промисловості і інфраструктури Запорізької обласної державної адміністрації Андрій Антонов, котрий регулярно рапортував про боротьбу з нелегальними перевізниками, а на ділі насправді кришував «нелегалів», відбираючи ліцензії у ефективних і популярних у запорожців перевізників, таких як БасТур. Стає питання : 1. Хто працював на приміських регулярних автобусних маршрутах №№ 201, 202, 208 з 20.04.2017 року по 15.09.2017 року і чому ні однієї копійки не надійшло в бюджет Запорізької області ? 2. Хто дав дозвіл на роботу автобусів на цих маршрутах без проведення конкурсу ? 3. Чому був відсутній контроль з боку управління «Укртрансбезбеки» у Запорізької області (на той час начальником укравління «Укртрансбезбеки» був Пісарев Р.А.)? 4. Хто відповість громаді міста Запоріжжя куди поділися гроші з виручки роботи перевізника і хто привласнював гроші від перевезення пасажирів автобусами на цих маршрутах ?
Запорожец2020-01-28 17:53:06
Что вы людям втираете. зам губернатора Антонов. сам их и запустил. этот транспортный мелионер просто больше бабла с нелегалов берет .вот они и работают. куда только Туринок смотрит. или лех на Антоновские схемы. дороги. маршрутки и т д. президент. полиция. прокуратура меняетса президент требует сдавать воров. а этот вор как был у карыта. так и осталса. рожа скоро лопнит у жены крутой джип. а Антонов в декларации бедняк. может уже пора разоблачить вора в законе