USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області вирощували коноплю для збуту в окупований Крим: вартість вилученого склала 70 мільйонів гривень - ФОТО

У Запорізькій області вирощували коноплю для збуту в окупований Крим: вартість вилученого склала 70 мільйонів гривень - ФОТО

Правоохоронці виявили нарколабораторію на околиці одного із сіл у Мелітопольському районі. Про це повідомляє прес-служба запорізької Нацполіції.

У шести теплицях, площею понад 5 гектарів фігуранти вирощували елітні сорти коноплі. Теплиці були оснащені системою крапельного поливу, освітлення та опалення, тож урожай збирали до трьох разів на рік. Встановлено, що готовий до вжитку «товар» переправляли до окупованого Криму.

Правоохоронці викрили 4 членів угруповання. Це чоловіки 29, 69 та двоє 30 років. Троє з них є мешканцями Криму, а один – місцевий. Вони займалися безпосереднім вирощуванням наркорослин.

У ході обшуків вилучили понад 6 тисяч кущів канабісу, майже 5 кг переробленого наркотичного засобу, гроші, вогнепальну зброю, а також обладнання для вирощування і переробки марихуани.

За цінами наркозбувачів, загальна вартість вилученого – майже 70 мільйонів гривень.

На даний час підозрювані затримані у порядку ст.208 КПК України.

Відкрита кримінальна справа за ч.2 ст.310 КК України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

1

героямсала2019-06-19 12:21:05
хммм...непонятно за что арестовали? барыги с мусорами перестали делиться выручкой или как?