USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області вибори будуть проходити в умовах жорсткого карантину

У Запорізькій області вибори будуть проходити в умовах жорсткого карантину

У Запорізькій області місцеві вибори будуть проходити в умовах особливих карантинних обмежень.

Про це повідомила заступник голови облдержадміністрації Олена Теряєва.

Пандемія COVID-19 вносить певні зміни в хід проведення виборів. У зв’язку зі значним зростанням кількості нових випадків під час голосування важливо дотримуватися затверджені протиепідемічні правила.

По-перше, важливо йти на вибори, переконавшись, що у вас проявів коронавирусной інфекції. У разі підвищення температури більш 37,2 і інших симптомів респіраторних захворювань, потрібно звернутися до сімейного лікаря.

На вході в дільницю кожному виборцю перевірять температуру. Якщо вона буде перевищувати 37,2, людині буде рекомендовано утриматися від відвідання ділянки і звернутися за медичною допомогою.

Крім паспорта, обов’язково необхідно мати при собі маску або респіратор і власну ручку. Дітям і іншим супроводжуючим особам краще залишитися вдома.

На вході на виборчу дільницю будуть встановлені контейнери з антисептиками для обробки рук. Ними потрібно скористатися для власної безпеки. Всередині приміщення потрібно стежити за дистанцією не менше 1 метра. У приміщенні одночасно не повинно більше трьох виборців. Важливо, щоб весь час перебування в ділянці потрібно перебувати в респіраторі або масці таким чином, щоб були прикриті рот і ніс. Знімати маску можна тимчасово, тільки на прохання членів виборчої комісії для підтвердження особи. За бажанням можна використовувати одноразові рукавички.

Зверніть увагу, що документ, що підтверджує особу та громадянство України, не передається в руки членам виборчої комісії.

На виході з виборчої дільниці будуть обладнані спеціальні контейнери або урни, куди можна викинути використані засоби індивідуального захисту.

Тим людям, які знаходяться на самоізоляції через підтвердженого коронавируса, необхідно не пізніше 20:00 години 23 жовтня подати заяву і прикласти виписку з амбулаторної медичної карти (форма № 027/о). Для отримання довідки, будь ласка, зателефонуйте до свого сімейного лікаря.

Розруха і безгосподарність «Дубового гаю»: у що перетворився головний парк Запоріжжя


Читайте також:

«Мільйон дерев на добу»: в Запоріжжі на березі Дніпра провели масштабну висадку дерев

У Запоріжжі повним ходом триває будівництво мостів: що вже зроблено, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

молодежь2020-10-20 17:07:09
Ради того, чтобы проголосовать против ЕС, доползем!