USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області лікар-психіатр і мірошник потрапили в топ рідкісних професії: які вакансії пропонують на ринку праці

У Запорізькій області лікар-психіатр і мірошник потрапили в топ рідкісних професії: які вакансії пропонують на ринку праці

У базі даних Запорізької служби зайнятості за шість місяців цього року налічувалося понад 28 тисяч вакансій. Серед них вакансії з мінімальною і досить високою зарплатою, робочі спеціальності і робота для фахівців.

У прес-службі обласного центру зайнятості зазначають, що на сьогодні відкритими залишаються 2403 вакансії в регіоні. З них одна 1221 в самому Запоріжжі.

Цікаво, що в топ-найрідкісніших вакансій в Запоріжжі і області увійшли: лікар-психіатр, складальник взуття, мірошник, карамельнік і гальванік (фахівець, який покриває деталі спецречовинами для захисту від зношування і корозії).

Серед популярних вакансій робітничі професії: слюсарі, електрогазозварники, електромонтери, оператори обдирні верстатів, монтажники тощо.

– Ми спостерігаємо, що в області попит роботодавців на кваліфікованих робітників залишається досить високим, і роботодавці, в свою чергу, готові запропонувати працівникам конкурентну заробітну плату. Бізнес також шукає і кваліфікованих фахівців бухгалтерів і вихователів з відповідним досвідом роботи, – прокоментувала керівник служби зайнятості Ірина Дудник.

Нагадаємо, що чисельність офіційних безробітних жителів області становить 14,5 тисячі осіб, з них 10,5 тисячі отримують допомогу з безробіття.

0