USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області керівник військової прокуратури отримав 5 тисяч доларів хабара

У Запорізькій області керівник військової прокуратури отримав 5 тисяч доларів хабара

У Запорізькій області будуть судити колишнього керівника військової прокуратури Запорізького гарнізону, який вимагав хабар за закриття кримінального провадження.

Про це повідомляють у територіальному управлінні Державного бюро розслідувань.

У січні цього року керівник прокуратури отримав 5 тисяч доларів та закрив кримінальне провадження за фактом шахрайства. 12 січня прокурора затримали. Після повідомлення про підозру його звільнили із займаної посади.

Наразі експосадовеця обвинувачують у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Постанова слідчого про закриття кримінального провадження за фактом шахрайства була скасована. Досудове розслідування у цій справі триває, його здійснюють працівники поліції.

Обвинувальний акт стосовно колишнього керівника військової прокуратури направили до суду.

На запорізькому курорті 21-річний п’яний військовий врізався на авто в два дерева


Читайте також:

У Запоріжжі собака покусала жінку: постраждала померла на місці події, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Запорожец2021-08-04 08:26:35
"Постанова слідчого про закриття кримінального провадження за фактом шахрайства була скасована. Досудове розслідування у цій справі триває, його здійснюють працівники поліції." Это единственная палочка-выручалочка, на мошенничестве еще можно спрыгнуть с тюрьмы. За хабар минимум 5 лет тюрьмы, потому что ответственное положение.