USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області водій «під кайфом» збив 16-річну дівчину: у поліції розповіли подробиці, – ФОТО

У Запорізькій області водій «під кайфом» збив 16-річну дівчину: у поліції розповіли подробиці, – ФОТО

У Запорізькій області водій легковика збив 16-річну дівчину поліція встановлює обставини ДТП.

Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

Як вже писав «Перший Запорізький», вчора, 10 січня, у селі Велика Білозерка водій легковика збив 16-річну дівчину. Потерпілу з травмами госпіталізували до місцевої лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритою травмою кісток тазу та забоєм обличчя.

Як уточнюють у Національній поліції, 43-річний водій ВАЗ-2109 у центрі села збив дівчину, яка перебігала дорогу у невстановленому місці. До того ж, ця ділянка дорогі не була освітленою.

10 січня близько 17-ї години до відділення поліції № 1 Василівського районного управління поліції надійшло повідомлення про ДТП на території Кам’янсько-Дніпровської територіальної громади.

Згідно висновку про медичний огляд, алкоголю в крові водія не було. Проте, швидкий тест, зроблений спеціалістом-наркологом, виявив вживання марихуани.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. Розпочато досудове розслідування, яке встановлює причини та обставини ДТП.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутись за телефонами: (0619) 44-80-02, 42-66-61, 097 594 97 98 (чергова частина), або «102».

У Запорізькій області у ДТП загинув співробітник поліції та його дружина, – ФОТО


Читайте також:

На Запоріжжі в момент затримання лісоруб разом із дружиною побили поліцейських

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Вася2022-01-12 12:04:13
быстрый тест на марихуану покажет следы ТГК который был принят еще 5-7 дней назад. Но этоже совсем не "быть под кайфрм" как написали все Журнализды.