USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області уродженець Криму разом зі спільником викрав чоловіка і жорстоко вбив його за борги

У Запорізькій області уродженець Криму разом зі спільником викрав чоловіка і жорстоко вбив його за борги

Страшна трагедія сталася вчора, 12 червня, на вулиці Тульській в Шевченківському районі Запоріжжя.

У поліцію надійшов виклик про те, що невідомі заштовхали 38-річного чоловіка в його ж автомобіль ВАЗ і зникли в невідомому напрямку. Власник машини на зв’язок не виходив і на телефонні дзвінки не відповідав. Родичі запанікували і просили поліцію розшукати його.

В дію ввели план «Перехват» і орієнтували весь особовий склад поліції Запорізької області на розшук автомобіля і зловмисників.

Через годину розшукуваний автомобіль помітили в селі Наталівка. Поліцейські відкрили погоню за ним. В результаті на ходу з авто викинули бездиханне тіло чоловіка, а самі зловмисники після зупинки розбіглися в різні боки.

У прес-службі обласної поліції повідомили, що двоє чоловіків на грунті давніх неприязних відносин і боргів посадили запорожця в машину, вивезли його за місто, де били, а після застрелили.

У прокуратурі повідомляють, що до організації злочину причетний 39-річний уроженець Євпаторії і житель Новокаховського району Херсонської області. Він затриманий за ознаками ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Другий фігурант кримінального провадження втік. На сьогоднішній момент триває досудове розслідування.

1

Анонист2019-06-13 19:30:18
Фото этих глистов в студию