USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі рятувальники ліквідують наслідки російських обстрілів: знищують боєприпаси та гасять пожежі

На Запоріжжі рятувальники ліквідують наслідки російських обстрілів: знищують боєприпаси та гасять пожежі

У Запорізькій області рятувальники ліквідують наслідки російських обстрілів.

Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Запорізькій області.

Вчора, 25 червня, піротехніки ДСНС виявили і знищили дві одиниці вибухонебезпечних предметів: один касетний елемент та одну одиницю бойової частини ракети від комплексу С-300. Їх виявили на відкритій території і території приватних домоволодінь у декількох населених пунктах Запорізького та Пологівського районів. Всі вибухонебезпечні предмети знищені відповідно фахівцями-піротехніками з дотриманням правил безпеки. Залучались дві одиниці техніки та вісім чоловік особового складу.

Внаслідок ворожих обстрілів впродовж доби рятувальники ліквідували пожежу на території Василівського району в селі Приморське. Внаслідок обстрілу горіла суха трава та сміття на відкритій території загальною площею 0,8 гектара.

Для забезпечення побутових потреб населення співробітники Служби порятунку «101» здійснили підвіз 15 тонн технічної води у місті Гуляйполе, село Кам’янське Василівського району та у місті Пологи.

Всього для ліквідації наслідків ворожих обстрілів, гуманітарного розмінування та надання допомоги населенню залучалося 6 одиниць техніки та 24 рятувальника обласного управлінні ДСНС.

Підрозділи ДСНС перебувають в підвищеній готовності і на територіях, де тривають бої, після закінчення артобстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій.

На Запорізькому напрямку російські окупанти за добу нанесли більше 40 разів ударів по позиціях ЗСУ: яка ситуація на фронті


Читайте також:

У Запорізькій області окупанти знищили сільський будинок культури, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0