USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області керівниця відділення «Укрпошти» привласнила 70 тисяч гривень

У Запорізькій області керівниця відділення «Укрпошти» привласнила 70 тисяч гривень

На Запоріжжі слідчі поліції встановили, що керівниця відділення зв’язку привласнила близько 70 тисяч гривень.

Про це повідомляють у обласному управлінні Національної поліції.

Під час контрольної перевірки, яку призначило керівництво центру поштового зв’язку Мелітополя Запорізької дирекції АТ «Укрпошта», було виявлено факт недостачі грошових коштів, після чого до поліції подали відповідну заяву.

В ході подальшого досудового розслідування та здійснених оперативно-слідчих дій було встановлено, що  близько 70 тисяч гривень, яких бракує, привласнила керівниця цього поштового відділення зв’язку.

З травня по грудень 2020 року 64-річна жінка, займаючи посаду начальника одного із відділень поштового зв’язку у Мелітопольському районі, зловживаючи службовим становищем, привласнила грошові кошти, які сплачували громадяни за різноманітні послуги, в тому числі комунальні.

Наприкінці квітня 2021 року їй повідомили про підозру. Обвинувальний акт правоохоронцями  скеровано до Мелітопольського міськрайонного суду.

Санкція інкримінованої статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Читайте також:

Відомий запорізький вчений схвалив концепцію запланованої реставрації на Хортиці

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0