USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області керівник рибоохоронного патруля перейшов на сторону ворога та передав окупантам флот відомства

У Запорізькій області керівник рибоохоронного патруля перейшов на сторону ворога та передав окупантам флот відомства

У Запорізькій області керівник рибоохоронного патруля з Бердянська після окупації перейшов на сторону ворога та передав загарбникам флот відомства.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Працівники ДБР завершили спеціальне досудове розслідування стосовно інспектора Азовського басейнового управління Держагентства меліорації та рибного господарства України.  Він виконував обов’язки керівника управління на момент початку війни.

З перших днів тимчасової окупації Бердянська чоловік добровільно перейшов на бік ворога та наполегливо схиляв до цього колег. Він допомагав окупаційній владі у створенні окупаційної структури «отдел охраны окружающей среды и природных ресурсов администрации города Бердянск», який і очолив.

Також зрадник передав агресорам у користування флот управління, ділився інформацією щодо розташування військової техніки ЗСУ, «світився» у матеріалах пропагандистських ЗМІ.

Користуючись ситуацією, обвинувачений вилучав вилов у місцевих рибалок та передавав його окупантам. Він і досі виконує вказівки ворога та розпоряджається на їх користь водними біоресурсами, що належать народу України.

Обвинувальний акт направлено до суду. Колишній правоохоронець обвинувачується у державній зраді (ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацію майна.

Збирала інформацію про військових ЗСУ та проукраїнських жителів: колаборантці з Мелітополя оголосили підозру


Читайте також:

У Запорізькій області партизани підірвали будинок із окупантами

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0