USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області росіяни продовжують нести великі втрати: до одного військового шпиталю привезли чотири КамАЗи поранених

У Запорізькій області росіяни продовжують нести великі втрати: до одного військового шпиталю привезли чотири КамАЗи поранених

У Запорізькій області російські окупанти несуть втрати, а тому облаштовують все більше своїх шпиталів вздовж лінії зіткнення.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні 20 березня.

Один з таких госпіталів, зокрема, розташували в окупованому населеному пункті Розівка Пологівського району в будівлі місцевої лікарні. За минулу добу туди привезли близько 50 важкопоранених військовослужбовців армії РФ.

Крім того, у селі Високе Василівського району окупанти облаштували шпиталь в будівлі місцевої школи. Протягом 19 березня туди було завезено велику кількість важкопоранених. Для цього ворог використовував 4 медичних вантажівки на базі автомобіля КамАЗ.

Нагадаємо, в одному з населених пунктів Пологівського району російські окупанти перетворили будівлю школи на військовий шпиталь на 50 ліжкомісць.

Як вже писав «Перший Запорізький», на Запорізькому напрямку російські окупаційні війська продовжують зазнавати втрат. Тому цивільні лікарні тимчасово окупованих населених пунктів Запорізької області перетворюють у військові госпіталі. У Генеральному штабі повідомляли про розгортання шпиталів у Мелітополі, Пологах, Токмаку, Енергодарі, Василівці, Бердянську та інших населених пунктах.

В окупованому Бердянську місцева лікарня переповнена пораненими рашистами


Читайте також:

Через великі втрати на Запорізькому напрямку росіяни розгортають додаткові шпиталі в Криму

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0