USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області російські окупанти викрали карети швидкої допомоги, автобус, дві вантажівки та легковик

У Запорізькій області російські окупанти викрали карети швидкої допомоги, автобус, дві вантажівки та легковик

У Запорізькій області російські окупанти викрали дві карети швидкої допомоги, автобус та вантажівки.

Про це повідомляють в Офісі генерального прокурора України.

За даними слідства, 9 квітня озброєні російські військові потрапили на територію Більмацької підстанції екстреної швидкої медичної допомоги і викрали звідти дві «швидкі». 11 квітня окупанти незаконно заволоділи автобусом ISUZU, який належав Федорівському центру професійної освіти та зберігався на території установи у Пологівському районі.

Окрім того, російські військові продовжують викрадати на окупованих територіях Запорізької області автомобілі і у звичайних громадян. 9 квітня ворожі військовослужбовці відібрали  у мешканця міста Пологи дві вантажівки з прицепом. Ще одне незаконне заволодіння автотранспортом сталося наприкінці березня на в’їзді до окупованого Енергодара. Погрожуючи водієві вогнепальною зброєю, окупанти заволоділи автомобілем та медичними препаратами, які повинні були потрапити до аптек міста на потреби мирного населення. Загальна вартість викрадених ліків становить майже 370 тисяч гривень.

Прокурорами Вознесенівської та Шевченківської окружних прокуратур Запоріжжя здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за фактами заволодіння військовослужбовцями РФ транспортими засобами та розбою (ч. 3 ст. 289, ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснюють слідчі територіальних підрозділів Головного Управління Нацполіції в Запорізькій області.

В окупованому Бердянську директори шкіл масово пишуть заяви на звільнення


Читайте також:

Чотири танки, 5 броньовиків, 2 системи залпового вогню, 64 ворожих солдатів: втрати рашистських окупантів у Запорізькій області за 11 квітня

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0