USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області російські окупанти викрали відомого вченого

У Запорізькій області російські окупанти викрали відомого вченого

На тимчасово окупованій території Запорізької області російські загарбники викрали українського вченого, завідувача кафедри екології та раціонального природокористування Мелітопольського педагогічного університету, доктора географічних наук, професора Володимира Воровку.

Про це повідомила його дружина.

«13 грудня з нашого будинку у тимчасово окупованому Мелітопольському районі було викрадено мого чоловіка. Звертаюсь з проханням розповсюдити в міжнарожних джерелах цю інформацію щодо беззаконних дій по відношенню до науковців, яким є Володимир Петрович. Усіх небайдужих, а також тих, хто знає Володю, прошу надати цій інформації максимальний розголос», – розповіла Маргарита Воровка.

Як повідомило місцеве видання РИА-Мелитополь, о 5 ранку до будинку, де проживав педагог, під’їхали три легкові автомобілі та мікроавтобус. Невідомі увірвалися до приміщення і прибули там майже півтори години. Близько 7 ранку озброєнні окупанті вивели чоловіка, посадили в автомобіль і зникли в невідомому напрямку. На момент викрадення 52-річний чоловік перебував вдома один.

Рідні Володимира зверталися до представників окупаційної влади, писали заяви, але не отримали жодної відповіді. Де зараз перебуває чоловік і в яких умовах його утримують, невідомо.

На Запоріжжі колишній голова райради перейшов на бік ворога та став «головою» окупаційної адміністрації


Читайте також:

Російські військові терористи продовжують обстрілювати Запорізьку область: загинули двоє людей, – ФОТО

Рашисти завдали черговий авіаудар по Оріхову: постраждали двоє працівників «Водоканалу»

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0