USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області російські окупанти викрали ще сімох людей

У Запорізькій області російські окупанти викрали ще сімох людей

Російські загарбники продовжують викрадати жителів окупованих територій.

Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю.

Як вже писав «Перший Запорізький», рашисти викрали голову Кирилівської селищної громади Івана Малєєва та його заступника Ігоря Коробку, а також керівницю місцевого будинку культури Світлану Шиян.

У Мелітополі окупанти взяли в полон директорку Мелітопольського багатопрофільного центру професійно-технічної освіти Олесю Дорохову. На базі навчального закладу з початку війни жінка організувала центр допомоги «Від серця до серця», який був єдиним у місті українським гуманітарним штабом з допомоги мешканцям Мелітополя та переселенцям із Маріуполя.

В Бердянську, селі Костянтинівка Мелітопольського району та селі Дніпровка Василівського району російські окупанти викрали трьох чоловіків та відвезли у невідомому напрямку.

Нагадаємо, днем раніше у Мелітополі та Василівці російські злочинці викрали трьох чоловіків та відвезли їх в невідомому напрямку. У Бердянську окупанти з місця проживання викрали 54-річного чоловіка, громадянина Сербії.

Росія вдарила ракетами по Запоріжжю: загинула одна людина, троє поранених


Читайте також:

Два танки, п’ять броньовиків, радіолокаційні станції та безпілотники: втрати рашистських загарбників у Запорізькій області за 24 травня

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0