USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області російські окупанти використовують цивільних як живий щит

У Запорізькій області російські окупанти використовують цивільних як живий щит

У тимчасово захопленій Василівці російські окупанти розміщують свої позиції між будинками, щоби використовувати мирних жителів як живий щит.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької обласної військової адміністрації.

«За словами місцевих жителів, у Василівці значно побільшало російських військових. Вони розміщуються у житлових кварталах, щоб ховатися за цивільними та використовувати їх як живий щит», – йдеться у повідомленні.

Також відомо, що окупанти роздають гуманітарну допомогу та медикаменти лише тим, хто їх підтримує та сприяє їхній злочинній діяльності. Чимало жителів відмовляються співпрацювати з росіянами.

У Мелітополі окупанти збираються ввести в обіг російські рублі


Читайте також:

Стало відомо, хто підірвав міст в тилу ворога, яким окупанти постачали зброю та паливо з Криму до Запорізької області, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

6

Оксана2022-05-02 07:24:34
Первый запорожский-брехуны конченные.
Мариуполец2022-04-29 18:34:59
Очередной бредовый фейк от оккупанта,одна ложь сплошная.
От переселенцев можно послушать2022-04-29 15:21:11
Сейчас много переселенцев из Мариуполя приехало в Запорожье .И они рассказывали очень много интересного. И то как ВСУ лупили по жилым домам Мариуполя, и как людей выгоняли из квартир в подвалы а в квартирах людей устраивали огневые точки, и как беженцев ВСУ шники не выпускали . Не дай Бог наше Запорожье так " защищать" будут
Переселенка2022-04-29 14:33:25
Военные РФ вот вы и проговорились, пришли русскоязычный народ спать,в итоге, целенаправленно лупили и разрушали дома и убивали местных жителей,так какой же это русский мир?какая спецоперация? Стреляя в мирные дома людей? Да будьте вы прокляты,на оккупированных территориях вас ненавидят всей душой,кроме тех электриков,дворников,и тамады с актрисой,которым вы пораздавали должности руководящих,стыд и позор.
Так же как и украинские войска в Мариуполе2022-04-29 12:26:04
Прямо как наши ВСУ в Мариуполе- устраивали огневые точки прямо в квартирах. А русские лупили по ним. В результате и город почти весь разрушен.
Иван2022-04-29 10:25:04
Такая же ситуация происходит в с Нестерянка , Копани, Мирное