USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області рецидивіст навмисне переїхав чоловіка і втік з місця злочину, – ВІДЕО

У Запорізькій області рецидивіст навмисне переїхав чоловіка і втік з місця злочину, – ВІДЕО

У Запорізькій області водій «Газелі» навмисне переїхав чоловіка і втік з місця злочину.

Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

Трагічний інцидент стався 27 серпня, близько 9-ї вечора. У селі Костянтинівка чоловік навмисне збив людину і втік з місця події.

Поліцейські з’ясували, що в той день неподалік від продовольчого магазину на вулиці Головній між водієм вантажного автомобіля «Газель» і 44-річним місцевим жителем стався конфлікт. В результаті – зловмисник на смерть збив односельця і ​​втік. Потерпілий помер на місці.

Співробітники поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше неодноразово судимий 43-річний чоловік. Після умисного наїзду на односельчанина водій залишив автомобіль за місцем свого проживання, а сам втік з дому.

28 серпня близько 15:00 у селі Костянтинівка співробітники групи реагування помітили розшукуваний автомобіль «ВАЗ» і почали його переслідувати. Водій намагався втекти сільськими вулицями, а зловмисник, який ховався в автомобілі на задньому сидінні, навіть намагався вистрибнути з нього під час руху. Співробітники групи реагування провели спецоперацію і затримали підозрюваного.

Зараз фігуранта затримали. Йому вже повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.


Читaйте тaкож:

В Кирилівці двоє марокканців організували незаконний розважальний бізнес

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0