USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області розшукали двох зниклих дівчат-підлітків

У Запорізькій області розшукали двох зниклих дівчат-підлітків

У Запорізькій області поліція розшукала двох дівчат-підлітків, яких не могли знайти батьки.

Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

2 вересня в Мелітопольський райвідділ поліції звернулися дві місцеві мешканки із заявами про зникнення дочок, які пішли з дому і не повернулися.

Поліцейські встановили, що 13-річна дівчинка повернулася зі школи, залишила свої речі вдома і пішла в невідомому напрямку. Співробітники ювенальної превенції опитали друзів і родичів школярки, відпрацювали територію, прилеглу до місця її проживання та навчання. Через 2:00 мандрівницю розшукали на вулиці Тельмана. Вона пояснила, що гуляла зі своєю подругою і не попередила про це батьків.

Інша дівчина, 15-річна учениця першого курсу місцевого коледжу, пішла з дому близько 19:00. Дівиця мала при собі мобільний телефон, але на дзвінки матері і правоохоронців не відповідала. Співробітники групи реагування патрульної поліції до заходів залучили друзів дівчини, її вмовили самостійно повернутися додому.

Ювенальні поліцейські провели профілактичні бесіди з обома дівчатами. Зараз вирішується питання про притягнення матері 15-річної дівчини до адміністративної відповідальності за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Стало відомо, коли в Запорізькій області очікують другу хвилю коронавірусу


Читaйте тaкож:

У Запоріжжі цілодобово будують новий міст на Бабурку: що вже зроблено, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0