USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області рашисти 89 разів обстріляли позиції ЗСУ з артилерії і танків

У Запорізькій області рашисти 89 разів обстріляли позиції ЗСУ з артилерії і танків

Протягом минулої доби, 21 березня, у Запорізькій області ворог здійснив 89 обстрілів позицій українських захисників, застосовуючи танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Захисники Запорізького краю утримують рубежі та дають гідну відсіч російським окупаційним військам.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру  у районі населених пунктів Запоріжжя, Новоіванівка, Чарівне, Кам’янське, Гуляйполе, Новоданилівка, Гуляйпільське, Новоандріївка, Червоне, Ольгівське, Оріхів, Залізничне, Мала Токмачка, Малинівка, Преображенка, Білогір’я, Щербаки, Приморське, Степове, Малі Щербаки.

Надійшло 14 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями РФ.

Протягом минулої доби евакуація цивільного населення з тимчасово окупованих територій не проводилась.

У Запорізькій області росіяни обстріляли будинки мирних жителів: зафіксовано 73 «прильоти» та 13 руйнувань, – ФОТО


Читайте також:

Рашисти масовано обстрілювали прифронтові міста та села Запорізької області: загинули троє мирних жителів, двоє поранених, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0