USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області затримали раніше судимого домашнього садиста, який погрожував ножем співробітникам поліції, – ФОТО

У Запорізькій області затримали раніше судимого домашнього садиста, який погрожував ножем співробітникам поліції, – ФОТО

У суботу, 22 серпня, в Запорізькій області затримали чоловіка, який чинив опір працівникам поліції.

Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

22 серпня, близько 13:00, в поліцію звернулася мешканка села Новобогданівка із заявою про вчинення домашнього насильства з боку її співмешканця.

Співробітники групи реагування патрульної поліції негайно прибули на виклик. Під час спілкування з заявницею у приватному домоволодінні знаходилася людина з ознаками алкогольного сп’яніння, яка віла себе агресивно і висловлювалася нецензурною лайкою. Побачивши поліцейських, чоловік вихопив ніж і почав погрожувати старшому сержанту поліції фізичною розправою.

Співробітники поліції застосували до порушника заходи фізичного впливу та спецзасіб – наручники і доставили його відділ поліції.

За даними медиків, правопорушник, раніше судимий житель Мелітопольського району 1983 року народження, перебував в стані алкогольного сп’яніння. Зараз він затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування. Крім того, щодо фігуранта поліцейськими складено протокол по ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статті, невиконання термінового забороненого приписи або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Читaйте тaкож:

У Запоріжжі на Хортиці розгорнули рекордний 100-метровий прапор України, –  ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0