USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області п’яний чоловік переїхав на ГАЗелі власну дружину та втік з місця ДТП, – ФОТО

У Запорізькій області п’яний чоловік переїхав на ГАЗелі власну дружину та втік з місця ДТП, – ФОТО

У Запорізькій області поліція затримала містянина, який на автомобілі смертельно травмував власну дружину і зник з місця події.

Про це повідомляють у обласному управлінні Національної поліції.

Смертельна ДТП сталася у Мелітополі. Вчора вночі, 3 серпня, біля багатоповерхового будинку по вулиці Інтеркультурній автомобіль збив жінку та втік. Про це у поліцію повідомив свідок моторошної події.

Як з’ясувалося, гучний конфлікт стався між подружжям, яке тут мешкало. 35-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, сів за кермо автомобіля «ГАЗ-2705». Він почав рух по зеленій зоні дворової території та наїхав на власну 26-річну дружину, яка знаходилася поряд з авто.

Жінка від отриманих травм померла на місці, а водій на автомобілі зник у невідомому напрямку.

Щоб розшукати зловмисника, у місті оголосили операцію «Перехват». Близько 8 години ранку, чоловіка на розшукуваному автомобілі затримали співробітники групи реагування Пологівського районного відділу поліції у місті Оріхові. Його обстеження у медичному закладі підтвердило  стан алкогольного сп’яніння.

Відкрито кримінальне провадження. Зловмисника затримали, авто вилучили. Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання для нього запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

На запорізькому курорті 21-річний п’яний військовий врізався на авто в два дерева


Читайте також:

У Запоріжжі собака покусала жінку: постраждала померла на місці події, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0