USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі продавець контрафактних цигарок намагався підкупити поліцейського, – ФОТО

На Запоріжжі продавець контрафактних цигарок намагався підкупити поліцейського, – ФОТО

У Запорізькій області поліція затримала чоловіка на передачі хабаря поліцейському.

Про це повідомляють у обласному управлінні Національної поліції.

Співробітники Запорізького районного управління поліції області виявили факт збуту контрафактних тютюнових виробів. На викрите правопорушення склали адміністративний протокол.

Невдовзі до начальника одного з відділень поліції звернувся 26-річний місцевий мешканець і спробував домовитися: чоловік запропонував поліцейському неправомірну вигоду за не направлення адмінпротоколу до суду, а також – щомісячні «відсотки» за подальше неперешкоджання у його «підприємницькій» діяльності. Загалом пообіцяв надати 27,5 тисяч гривень хабаря.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Під час передачі першої частини від озвученої суми неправомірної вигоди – 5,5 тисяч гривень – чоловіка затримали у службовому кабінеті начальника відділення поліції.

Слідчі поліції готують йому оголошення про підозру. За спробу підкупу службової особи фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.


Читайте також:

У Запорізькій обласній інфекційній лікарні комісія вивчає причини помилкового спрацьовування сигналізації кисневої станції

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0