USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області перевищений рівень госпіталізації пацієнтів з «ковідом»

У Запорізькій області перевищений рівень госпіталізації пацієнтів з «ковідом»

Збільшилася кількість регіонів, віднесених МОЗ до “помаранчевого” рівня епідемічної небезпеки.

Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров’я.

Зараз в “помаранчевій” зоні за показниками епіднебезпеки знаходяться Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Львівська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька та Чернівецька області.

У порівнянні з показниками від 7 жовтня, до переліку “помаранчевих” додалися Київська та Львівська області, проте з нього вийшла Одеська область, яка вже позначена як “жовта”.

Разом з тим, рівень захворюваності COVID-19, певний як менш 75 на 100 тисяч населення, значно перевищений у всіх регіонах.

Рівень госпіталізації перевищено в Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Луганській, Львівській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернівецькій областях.

Нагадуємо, що найбільш ефективним заходом профілактики є вакцинація. Інші заходи профілактики-дотримання карантину, користування засобами індивідуального захисту, дотримання соціальної дистанції і гігієни рук. Якщо температура тіла підвищиться вище 38 градусів і з’являться сухий кашель, утруднене дихання або задишка – негайно викликайте «швидку» допомогу.

Читайте також:                                                            

Наступного року через Запоріжжя ходитиме ще один потяг

У Запорізькій області молодик поранив себе у шию: його врятувати не вдалося

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0