USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області «підприємець» обдурив більше 50 осіб майже на півмільйона гривень

У Запорізькій області «підприємець» обдурив більше 50 осіб майже на півмільйона гривень

На вудку афериста траплялися в основному люди похилого віку. Поліція збирає інформацію стосовно кількості жертв шахрайської схеми.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Запорізькій області.

Чоловік представлявся підприємцем, і з початку 2020 року промишляв на території Пологівського, Токмацького, Більмацького, Приморського, Бердянського районів і в місті Бердянську. Він приймав замовлення на поставку та встановлення металопластикових вікон та дверей. Щоб увійти в довіру клієнтів, він з кожним підписував договір, відзначаючи дату виконання. Люди до нього зверталися, так як ціна послуг була низькою. Таким чином він отримував від заявників підписку або всю вартість замовлення.

У поліцію надійшло понад 50 заяв на даного шахрая. Загальна сума матеріального збитку нанесеного діями афериста становить понад 450 000 гривень.

Нагадаємо, глава Запорізької області Олександр Старух назвав кількість навчальних закладів, які зможуть працювати в разі посилення карантину. Головна умова – 80% педагогів і працівників установи повинні бути вакциновані. Станом на 15 вересня до роботи в «жовтій» зоні готові 10 установ освіти Бердянського району, 7 – Василівського, 42 – Запорізького, 71 – Мелітопольського, 27 – Пологівського.

Читайте також:

Стало відомо, як виглядає відділення Запорізької обласної інфекційної лікарні, де сталася смертельна пожежа, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Глава області розповів, які тарифи чекають запоріжців в опалювальному сезоні

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0