USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області поліція затримала живодера, який знущався над тваринами, – ФОТО

У Запорізькій області поліція затримала живодера, який знущався над тваринами, – ФОТО

На Запоріжжі після зверненнями зоозахисників поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомляють у обласному управлінні Національної поліції.

Наприкінці січня року волонтери, які через соціальні мережі прилаштовують бездомних тварин, звернули увагу на жителя Енергодара. Він активно відгукувався на оголошення та забирав тварин додому. Коли таких випадків назбиралося більше п’яти, зоозахисники вирішили перевірити, в якому стані утримуються тварини. Проте, новий хазяїн відмовився   їх показати, заявивши, що вони відсутні з різних причин. 

Волонтери прийшли за адресою мешкання чоловіка.  Останній поводився агресивно і до квартири нікого не впустив.  Пізніше він  повернув одне кошеня, але стан тварини свідчив, що з ним поводилися жорстоко. За словами зоозахисниці, тварина була  дуже виснаженою, з вирваними кігтями, пораненнями і порізами. Знадобилась  невідкладна допомога ветеринарів. 

Активісти написали заяви до відділу поліції №1 Василівського районного управління поліції. Правоохоронці встановили, що 46-річний житель Енергодара у себе вдома жорстоко поводиться з тваринами.

Відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.  


Читайте також:

Сьогодні в Запоріжжі велетенський кран «Захарій» приступив до будівництва вантового моста моста через Дніпро, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

8

ЗеГидрант2021-02-09 20:15:47
шелковица таня, привет. Только что, по твоему совету, спросил эту смокву в аптеке. Говорят нет такого. Ну по крайней мере с таким же содержанием этанола, как в бояре нет. Мне именно процентное содержание этанола в боярышнике нравится. Накатишь и сразу так прямо хочется в мавзолей сходить и кобзона послушать. И так обидно становится что нет уже колбасы по 2.20, пломбира вкусного, ГУЛАГа, нквд, пыток и репрессий. И хочется в россиюшку, где хотя-бы нквд, пытки и репрессии есть.
шелковица2021-02-09 17:26:29
Есть такое дерево-смоква. И есть, такая профессия-смоквами пользоваться. Пользуйся, не отвлекайся. Боярышник ты не заслужил.
ЗеГидрант2021-02-08 15:31:38
Так выпьем же боярышника за нашу вырождающуюся росиянскую нацию. За язык наш усский.
Академик2021-02-08 13:26:31
Поселившийся на страницах новостного свйта недоумок по кличке "ЗеГидрант" - типичный представитель "свидомого" майданного сброда, наглядно демонстрирующий невежество, бескультурье, безграничную глупость и идиотизм вырождающейся нации.
ЗеГидрант2021-02-07 23:12:47
Таня из Воронежа, не гони. Чё ты каким-то фошистским ником подписалась, какая ещё "Хортица"? Не занимайся фигнёй. Пошли накатим боярышника за дидов, за язык наш усский, за канавы мертветчука.
Хортица2021-02-07 20:02:47
Дезик, ты уе...ще тупое. Хотя бы здесь, жители Запорожья, могли свое мнение сказать. Но такое майданутое свидомое чмо, и здесь нагадило.
ЗеГидрант2021-02-06 22:48:21
Вместе со всеми совками и рузкоговорящими
vfvf мама2021-02-06 15:19:06
Зеля уёбуй нах..