USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області майже 3 тисячі роботодавців підвищили зарплату своїм співробітникам

У Запорізькій області майже 3 тисячі роботодавців підвищили зарплату своїм співробітникам

У Запорізькій області триває контроль за дотриманням працедавцями вимог щодо виплат зарплат на законодавчо встановленому рівні.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС в Запорізькій області.

Фахівці податкової служби під час аналітичної роботи встановлюють суб’єктів господарювання, які несвоєчасно або не в повному обсязі розраховуються зі своїми працівниками.

Упродовж цього року на спільних засіданнях органів виконавчої влади було заслухано керівників 2769 підприємств, які виплачували заробітну плату на рівні нижче мінімальної. У результаті понад 98 відсотків з них підвищили оплату праці найманим працівникам. За рахунок цього до бюджетів і соціальних фондів додатково надійшло 1,7 мільйона гривень єдиного соціального внеску, 1,4 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 100 тисяч гривень військового збору.

Серед найбільших «мінімізаторів» заробітних плат – підприємства роздрібної торгівлі продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами, виробники обладнання зв’язку, організації з надання фінансових послуг та кредитування. Середньомісячний дохід на одного працюючого у них складав від 2,8 до 3,8 тисячі гривень при встановленій мінімальній заробітній платі на рівні 4173 гривні.

Читайте также: В Запорожье начался фестиваль домашней консервации: собрались участники со всей Украины, – ФОТОРЕПОРТАЖ

4

пенсионер2019-09-16 12:01:29
Если такой бардак в КП. корупция. новому председателю ОГА с первых дней нужно им и занятьса .это если я не ошибаюсь детище АНТОНОВА. его зама. вот и узнает кто корумпирован у власти.
Взгяд со стороны2019-09-16 06:55:34
Да, в Запорожском КП "Автохозяйство" ЗОС полный завал. Задержка выплаты зарплаты, оплата ее не в полном объеме, высокая зарплата работников АУП и низкая зарплата водителям на границе выживания, постоянная задолженность перед бюджетом на протяжении 2018 - 1-го полугодия 2019 года, штрафные санкции от фискальной службы,исчисляемые тысячами гривней, несвоевременная оплата за энергоносители и водопотребление, невыполнение законов Украины "О транспорте", "О дорожном движении" по безопасности движения, отсутствие на предприятии технического контроля по выпуску автомобилей на линию, отсутствие на предприятии ТО-1 и ТО-2 подвижного состава, постоянное положение вытянутой руки попрошайничества и выгребание из областного бюджета денежных средств на млн. грн. Куда смотрят депутаты Запорожского областного совета ? Такому руководству не место на предприятии. Контракт не выполняется, просрочка сроков выплаты зарплаты, задолженность перед бюджетом, убыточность предприятия в 2019 году более 600 тыс. грн.
Громада Запоріжжя2019-09-15 18:41:48
Самардела, а ти куди дивішся ? Віддай зарплату водіям зі своєї зарплати, раз не вмієш керувати єтим козлиной
Водитель АТП2019-09-15 15:50:00
А возьмите , к примеру, КП "Автохозяйство" Запорожского областного совета. Водители работают с утра до вечера, некоторые работают на предприятии не один десяток лет, а "великое руководство" предприятия сделало себе оклады до 20 тыс. грн., а нам водителям платит по минимуму до 5 тыс. грн.,считая что мы быдло, типа не нравится, валите с предприятия, уже больше половины водителей ушло с предприятия из-за скотского обращения и маленькой зарплаты.