USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області росіяни змушують вчителів розпочати навчання за російською програмою

У Запорізькій області росіяни змушують вчителів розпочати навчання за російською програмою

У Мелітополі окупанти намагаються змусити вчителів розпочати навчання для учнів з 4 квітня за російською програмою та російською мовою.

Про це повідомили у генеральній прокуратурі.

Як уже писав «Перший Запорізький», у Мелітополі рашисти затримали керівницю міського управління освіти Ірину Щербак. Вона відмовилася співпрацювати з колаборантами, які збиралися запустити у Мелітополі процес навчання у школах та дитсадках російською мовою.

За інформацією генпрокуратури, причиною викрадення стала відмова керівників шкіл та дитсадків на території Мелітопольського району взаємодіяти з окупаційною владою та розпочати навчальний процес за російською програмою.

Навчання змушують розпочати з 4 квітня. Водночас обласна та міська влада вже попередила всіх педагогів про кримінальну відповідальність для тих, хто візьме участь у таких діях.

До того ж батьки, швидше за все, не захочуть за умов окупації вести своїх дітей до шкіл.

На Запоріжжі російські окупанти продовжують обстрілювати житлові квартали Оріхова: постраждала людина, – ФОТО


Читайте також:

Зруйновані будинки, пошкоджена школа та знищена техніка рф: як на Запоріжжі виглядає село, яке звільнили від окупантів, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

Житель2022-03-30 20:56:14
Оккупанты пусть сами лучше пойдут поучиться в школу русскому языку,а то одна нецензурная лексика,и смех как у быдла слабоумного,хотя в рашке все такие.Мало того ещё и украинскую гуманитарную помощь которую ранее отжали,теперь выдают как за свою для новостей рашистских пропагандистов,хотя бы украинские и европейские этикетки поснимали,ну стадо тупых баранов которыми руководит карлик путлер,что ещё сказать.
учитель2022-03-30 20:03:52
У автора поста бред?