USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області окупанти затримали трьох чоловіків: їх звинувачують у підривах, — ВІДЕО

У Запорізькій області окупанти затримали трьох чоловіків: їх звинувачують у підривах, — ВІДЕО

У тимчасово окупованому Бердянську російські окупаційні війська продовжують шукати українських партизанів. Днями російські пропагандистські телеграм-канали опублікували відео допитів трьох чоловіків.

Про це повідомив «Перший Запорізький» в огляді антиукраїнських фейків та маніпуляцій, які поширювала російська пропаганда.

У своїх російських телеграм-каналах пропагандисти заявили, що затримали «членів української диверсійно-розвідувальна група, які влаштовували теракти у Бердянську».

«За їхніми словами, коли їх вербували – загрожували здоров’ю та обіцяли проблеми. Від членів ДРГ потрібно було стежити за високопоставленими військовими, робити фото, знати їхнє місцеперебування, а потім у якийсь момент дзвонити телефоном, після чого ставався вибух. Найчастіше підривали автомобіль, у якому була людина», — таке повідомлення з’явилося в проросійських ЗМІ.

На опублікованих російською пропагандою кадрах чоловіки виглядають знеможеними та заляканими. На запитання відповідають швидко та чітко, наче фрази завчені. Двоє чоловіків «зізнаються» у терактах щодо місцевих колаборантів. «Допит» третього чоловіка відбувається у квартирі. Обличчя людини закрите, і він заперечує, що партизанив.

Обережно, російська пропаганда!

В українському телеграм-каналі «Бердянськ Сьогодні» повідомляють, що фільтраційні заходи у місті відбуваються постійно. Останні дні обшуки тривають у мікрорайоні Колонія. Окупанти дуже бояться місцеве населення, тому намагаються постійно тримати людей у страху.

Окупаційна адміністрація тимчасово окупованого міста вимагає, щоб мешканці «звільнених» територій з 1 квітня переміщалися виключно за перепустками. Його необхідно надавати, якщо людині необхідно виїхати з населеного пункту.

Як виглядає геноцид української нації: зруйновані рашистами багатоповерхівки Запоріжжя показали з незвичного ракурсу.


Читайте також:

«Зливав» дані колег і агітував зрадити Україну: патрульного-зрадника із Запорізької області судитимуть.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0