USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області окупанти за три доби обстріляли 25 населених пунктів: які наслідки влучань російських ракет, – ФОТО

У Запорізькій області окупанти за три доби обстріляли 25 населених пунктів: які наслідки влучань російських ракет, – ФОТО

Впродовж 10, 11 та 12 березня російські війська обстріляли 25 населених пунктів – завдали 155 ударів по територіях обласного центру, Запорізького, Пологівського та Василівського районів.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Постраждали об’єкти цивільної та житлової інфраструктури. Інформація щодо постраждалих не надходила.

За три доби працівники поліції зафіксували 29 повідомлень про руйнування. Росіяни били з артилерії та реактивних систем залпового вогню, застосували авіацію, безпілотні летальні апарати, також завдали ударів із зенітно-ракетних комплексів С-300.

Вогневої атаки зазнали Запоріжжя, Оріхів, Гуляйполе, Залізничне, Полтавка, Новоданилівка, Білогір’я, Новоандріївка, Ольгівське, Святопетрівка, Староукраїнка, Мала Токмачка, Червоне, Малинівка, Чарівне, Червоне, Гуляйпільське, Малі Щербаки, Кам’янське, Степове, Приморське, Плавні, Юрківка, Таврійське, Комишуваха.

Поліцейські зафіксували влучання двох ракет по інфраструктурі обласного центру. Внаслідок обстрілу на території промислового підприємства відбулося займання, пошкоджені приміщення та газопровід поблизу промоб’єкту.

Крім того, під вогнем окупантів опинилися жителі трьох районів області. Громадяни повідомили про пошкоджені будинки, господарчі та гаражні приміщення, зокрема – побиті дахи, фасади та вікна.

За всіма фактами воєнних злочинів поліцейські зібрали докази і передали матеріали до управління СБУ в Запорізькій області для відкриття кримінальних проваджень за статтею 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

У Василівці росіяни розробили евакуаційний план для місцевої окупаційної адміністрації


Читайте також:

Російські окупанти намагаються імітувати суттєве нарощування сил у Запорізькій області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0