USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області окупанти можуть влаштувати провокації на Великдень

У Запорізькій області окупанти можуть влаштувати провокації на Великдень

РФ фактично загрожує обстріляти українські церкви на Великдень: провокації можуть влаштувати у п’яти областях, серед яких і Запорізька.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

Сьогодні міноборони рф заявило, що Україна нібито має намір обстріляти власні храми. Раніше окупанти вже неодноразово “попереджали” про “провокації”, які зрештою самі ж і влаштовували – так було з вокзалом у Краматорську та пологовим будинком у Маріуполі.

“Окупанти знову використовують прийом “інформаційного алібі”, попереджаючи про можливі провокації в українських містах під час Великодня”, – повідомляють у Центрі протидії дезінформації.

Російські пропагандисти наводять конкретний перелік регіонів, де це може статися. Це Запорізька, Миколаївська, Одеська, Сумська та Харківська області.

“У всіх цих регіонах висока ймовірність діяльності диверсійно-розвідувальних груп ворога”, – зазначається у повідомленні ЦПД.

Окупанти готують у Криму “табори перекваліфікації” для запорізьких учителів


Читайте также:

Серед постраждалих – дитина: у Запорізькій області рашисти з “Градів” та артилерії обстріляли Оріхів та Преображенку

Стрілецька зброя, заборонені фосфорні бомби, крилаті ракети: окупанти щодня обстрілюють Гуляйполе (ВІДЕО)

Получайте новости быстрее с пoмoщью нaшегo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Пoдписывaйтесь нa «Первый Зaпoрoжский» в Instagram!

5

Запорожцы2022-04-19 16:22:54
Молимся за Украину! Укронацистские провокаторы будут земным и божьим судом наказаны.
Запорожцы2022-04-19 14:27:25
Молимся за Украину! Русские провокаторы будут земным и божьим судом наказаны.
Ведунья2022-04-18 23:23:52
Вся Украина молится за наших российских защитников,которые освобождают нашу землю,за мир в нашей стране,и за нашу свободу. Нацистам бог судья,за убийства мирных людей,жестокость,и ненависть,всё это им аукнется целыми поколениями,их детям, внукам. Сало Уронили! Херово Салу ! Спаси и сохрани!
Ведунья2022-04-18 22:28:48
Вся Украина молится за наших украинских защитников,которые обороняют нашу землю,за мир в нашей стране,и за нашу свободу.Рашистам бог судья,за убийства мирных людей,жестокость,и ненависть,всё это им аукнется целыми поколениями,их детям,внукам.Слава Украине! Слава Героям! Спаси и сохрани!
Серафима2022-04-18 20:38:10
У этих русских фашистов нет ничего святого,обстреливая даже церкви и святыни,это настоящие сатанисты,которые поклоняются дьяволу Путлеру,разрушая мир и покой людей,но не нужно забывать,добро всегда побеждает зло,и пока на земле сейчас русским всё по колено,на том свете они все будут яро гореть в аду с чертями.