USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області начальник районного управління ДСНС перейшов на бік ворога: йому загрожує довічне ув’язнення

У Запорізькій області начальник районного управління ДСНС перейшов на бік ворога: йому загрожує довічне ув’язнення

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру «начальнику МЧС Запорожской области» та його поплічникам.

Про це повідомляє ДБР.

Державне бюро розслідувань продовжує активно виявляти та викривати російських поплічників та колаборантів з-поміж чиновників та правоохоронців. ДБР заочно повідомило про підозру колишньому (на момент початку окупації – ще діючому) начальнику Мелітопольського районного управління ГУ ДСНС у Запорізькій області та ще двом його працівникам, які зрадили присязі та працюють на ворога.

Після захоплення регіону росіянами ці надзвичайники відмовились від евакуації та добровільно пішли служити загарбникам. Вони допомогли створювати окупаційну структуру «МЧС Запорожской области», де й працевлаштувались.

Ексначальник управління ДСНС особисто їздить тимчасово окупованою територією Запорізької області та відкрито агітує за ворога, бере участь в урочистих заходах окупантів та став «обличчям» окупаційної структури для російських пропагандистів.

Також фігурант здавав загарбникам своїх колишніх підлеглих, які не бажали переходити на бік ворога, погрожував їм депортацією у разі відмови співпрацювати з окупаційною владою.

Інші двоє фігурантів також активно допомагають окупантам, беруть участь у пропагандистських заходах та виконують усі вказівки ворога.

Трьом колишнім працівникам ДСНС заочно повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацію майна.

У Запорізькій області керівник рибоохоронного патруля перейшов на сторону ворога та передав окупантам флот відомства


Читайте також:

У Запорізькій області міська лікарня Дніпрорудного переповнена пораненими російськими солдатами

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0