USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області начальник колонії змовився з підрядником і віддав за невиконаний ремонт 815 тисяч бюджетних гривень

У Запорізькій області начальник колонії змовився з підрядником і віддав за невиконаний ремонт 815 тисяч бюджетних гривень

У Запорізькій області начальника колонії судитимуть за зловживання службовим становищем, вчиненим в особливо великих розмірах.

Про це повідомляють в прес-службі Державного бюро розслідувань.

Правоохоронці встановили, що в кінці 2019 року начальник державної установи виконання покарань за попередньою змовою з суб’єктами господарювання склав і підписав офіційні документи, в які внесені завідомо неправдиві відомості про вчинення капітального ремонту їдальні. Велика частина задекларованих ремонтних робіт не було виконано, а приміщення залишилося в аварійному стані, підтвердила судова будівельно-технічна експертиза.

Головний санітарний лікар Запорізької області розповів, коли в регіоні очікувати пік епідемії коронавируса

В результаті дій посадової особи на рахунки підрядника були перераховані бюджетне кошти в розмірі понад 815 тисяч гривень за фактично невиконані роботи.

Обвинувальний висновок у відношенні начальника колонії направили в суд. Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Наразі досудове розслідування в кримінальному провадженні триває.

На Запоріжжі директора школи підозрюють в розтраті 450 тисяч бюджетних коштів


Читaйте тaкож:

У Запоріжжі начальник управління Національної поліції торгував дозволами на зброю, – ФОТО

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram!

0