USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області розпочали роботу пересувні пункти габаритно-вагового контролю - ФОТО, ВІДЕО

У Запорізькій області розпочали роботу пересувні пункти габаритно-вагового контролю - ФОТО, ВІДЕО

Поліція Запорізької області спільно з фахівцями Укртрансбезопасності вирішила посилити контроль за фурами з надмірною вагою. Надмірні навантаження на покриття руйнують асфальт і створюють аварійні ситуації.

На території Запорізької області працюють два пересувних пункти великогабаритного контролю. Вони на трасах в Бердянському і Запорізькому районах здійснюють контроль за проїздом великовагових та великогабаритних транспортних засобів. Фахівці перевіряють відповідність габаритно-вагових параметрів таких транспортних засобів установленим нормам, наявність дозволу на рух по певному маршруту та інших дозвільних документів на вантаж.

Якщо ж контролери побачать перевищення ваги або порушень швидкості руху таких вантажівок, то вони можуть заборонити їм проїзд до місця призначення і скласти адмінпротокол.

Нагадаємо, що на сьогодні забороняється рух транспортних засобів з навантаженням на вісь більше 7 тонн або фактичною масою більше 24 тонн автомобільними дорогами загального користування місцевого значення.

0