USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області на трьох округах офіційно підрахували всі протоколи

У Запорізькій області на трьох округах офіційно підрахували всі протоколи

За даними на 21.00 Центральна виборча комісія опрацювала 100% голосів жителів Запорізької області по трьох округах.

На сьогоднішній момент підбили результати по трьох округах – №76 (Вознесенівський і Хортицький район), №77 (Шевченківський район) і №80 (Мелітополь і Мелітопольський район).

Як ми писали раніше, в Вознесенівському і Хортицькому районі від «Слуги народу» переміг з результатом в 42,5% підприємець Євген Шевченко. Виходець з Мелітополя в 2014 році вже намагався пройти до Верховної Ради від політичної партії «Воля». Шевченко має кваліфікацію юриста, яку отримав в Інституті права ім. В. Сташиса.

У Шевченківському районі Запоріжжя вперше за довгий час виборці відвернулися від президента «Мотор Січі» В’ячеслав Богуслаєв і віддали перевагу нікому невідомому весільному фотографу Сергію Штепі від «Слуги народу». Молодий чоловік  отримав підтримку більше 30 тисяч жителів району. У своїй анкеті він вказав, що тимчасово не має роботи. Закінчив факультет журналістики в ЗНУ і працював позаштатним кореспондентом і фотографом в декількох друкованих виданнях.

Жителі Мелітополя і Мелітопольського району найбільше голосів віддали за нинішнього мера міста і черешневого бізнесмена Сергія Мінько. Він отримав підтримку 23 928 мешканців, що дорівнює 32,8%. На 3% від нього відстав діючий мелітопольський нардеп Євген Балицький.

Нагадаємо, що сумарно по Запорізькій області встигли обробити 84,2% протоколів. По всіх округах крім Мелітополя і Бердянська проходять нардепи від «Слуги народу».

1

Mihas2019-07-23 00:01:27
Было такое выражение, при определённых обстоятельствах-Как не в г.вновь,так в партию. Только тогда партия была одна.