USD: EUR:
... в Запорожье
У запорізькій області на блокпосту окупант вистрілив в обличчя 11-річній дівчинці, – ВІДЕО

У запорізькій області на блокпосту окупант вистрілив в обличчя 11-річній дівчинці, – ВІДЕО

На одному з блокпостів у Запорізькій області російський військовий вистрілив в обличчя 11-річній дівчинці, яку мати вивозила з окупованого Маріуполя.

Про це повідомляє Vgorode.ua з посиланням на репортаж CNN із лікарні Запоріжжя.

До війни постраждала Мілена займалася гімнастикою та танцями. Коли почалися бомбардування Маріуполя, мама з дівчинкою на машині виїхали з міста, щоб врятуватися від російських обстрілів. Вони проїжджали безліч блокпостів окупантів, і на одному з них – у місті Василівка – російський військовий відкрив вогонь по машині та вистрілив у дитину. Мама Мілени розповідає, що водій зупинився, їх змусили відчинити двері та вимагали вийти з машини, піднявши руки. І тоді вона побачила, що сталося з дівчинкою. Їх відправили до лікарні до окупованого Токмака, але потім перевезли до лікарні Запоріжжя. 

У Мілени куля пройшла через щелепу та травмувала корінь язика. За словами лікарів, стан дівчинки стабілізувався і вона одужує, але її психологічне самопочуття тяжке, часто плаче, боїться різних звуків.

Останнім часом до цієї запорізької лікарні надійшло 9 поранених дітей з травмами голови, травматичними ампутаціями, кульовими пораненнями.

У Запорізькій області під час розмінування одного з населених пунктів постраждали двоє рятувальників


Читайте також:

На Миколаївщині під час бойових дій загинули двоє захисників із Запорізької області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

7

Беженка2022-03-29 17:22:01
Девочке повезло что она выжила,на оккупированных территориях эти рашисты заходят силой в дом, детей массово насилуют ,а их родителей убивают,после чего всё имущество грабят,а дома сжигают,это не русские освободители,это убийцы,насильники,и конченые мрази! Это нелюди!
Вирус2022-03-29 11:03:11
Скандальный дезинформационный пробандеровский укронацистский пропагандистский ресурс «1-й запорожский» -- типичный представитель гибридной лакейской прессы, опять гонит гибридную пургу, отрабатывая гибридный аванс, выданный ему хозяевами гибридных "демократических" средств массового оболванивания. Запорожские пресс-титутки побили все рекорды идиотизма, невежества и бесчестия. Эти "свободные" борзописцы (свободные от угрызений совести, а многие - и от самой совести) состязаются в распространении дурно пахнущих фейков и злобных ехидных комментариев по заказу своих хозяев. Они состязаются в звериной ненависти к собственному народу, отрабатывая свои гадкие 30 сребренников. В лицо девочке никто не стрелял ! Она ранена при обстреле автомобиля, водитель которого не подчинился постовым.
UK2022-03-28 23:39:54
Это только малая часть того, что мы знаем,сколько ещё жертв Рашистов на самом деле среди мирного населения,изнасилованных и убитых детей и женщин на оккупированных территориях,это нелюди,они хуже гитлеровцев,за ними будет международный трибунал и приговор,а за Украиной будет победа,добро всегда побеждает зло!
Няня2022-03-28 13:44:22
Эти русские твари не имеют чувств и совести ни к чему,им доставляет удовольствие насиловать и убивать женщин и детей,просто конченые изверги,которые будут гореть в АДУ!
Житель2022-03-27 19:08:16
Рана от пули???
Украина Единая!2022-03-27 13:26:23
Оккупанты настоящие мрази и фашисты,пришли под предлогом освобождать,а на самом деле убивать и калечить мирное население.Будь они все прокляты!
c2022-03-27 11:14:51
Бред - инсценировка, отвезли в Токмак, а потом в Запорожье.