USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області чоловік ґвалтував рідних синів

У Запорізькій області чоловік ґвалтував рідних синів

Страшна трагедія сталася вчора, 6 липня, в Михайлівці Запорізької області.

У поліцію прийшла розгублена 33-річна жінка, яка заявила, що її цивільний чоловік розтліває малолітніх синів. П’яний чоловік вийшов ввечері на подвір’я і почав по черзі гвалтувати наляканих хлопчиків 10 і 6 років.

На місце події виїхала група поліцейських. Правоохоронці розпитали сусідів, зібрали речові докази і затримали 31-річного підозрюваного.

У прес-службі Нацполіціі повідомляють, що на сьогодні відкрито кримінальну справу за статтею 156 (розбещення неповнолітніх). В даний час встановлюється чи був це одиничний випадок, або ж хлопчики систематично піддавалися сексуальному насильству.

4

Олена2019-07-13 22:05:38
В полицию пришла растерянная женщина? Пришла? Растерянная???? Автор, смени градус эмоций! У нормальной бабы истерика будет на пол-Михайловки! Это ей копов соседи будут вызывать, чтобы она этого козла на месте не прибила.
Влас2019-07-13 09:12:12
Пока вы строчите на клаве - на передовой будут самые одиозные личности!!!!!!
Прокурорский2019-07-10 00:07:29
Как выяснилось, задержанный мерзавец -- участник АТО (антинародной террористической организации), служивший в печально известном батальоне "Айдар". Все эти "добровольческие" карательные батальоны набраны из уголовного элемента и майданного сброда. Даже "Торнадо" в составе МВД на 3/4 состоит из уголовников - рецидивистов во главе с многократно судимым "командиром". Слава Украине ? ? ? Управляет этими уголовниками сам министр Аваков, тоже уголовный элемент, но высокого ранга, имеющий уже в своих руках практически личную армию для давления на Порошка. Нынешний катастрофический разгул преступности -- порождение так называемой "революции" гидно ..., тьфу ты, гадости !
Александр2019-07-07 23:20:47
Враньё