USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області чоловік тримав сусіда у заручниках

У Запорізькій області чоловік тримав сусіда у заручниках

Житель Мелітопольського району також змушував свою жертву самотужки бити себе, а потім зв’язав і закрив у гаражі.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

Учора, 29 листопада, до поліції звернувся мешканець Новенської громади 1973 року народження, і розповів, що з нього знущався односельець. Сусід приходив до потерпілого кілька днів поспіль і через ворожість змушував господаря самостійно завдавати собі тілесних ушкоджень. 28 листопада агресивний чоловік витяг господаря будинку за одяг із будинку на територію сусіднього приватного домоволодіння, завів у приміщення гаража, де за допомогою дроту зв’язав йому руки. Через годину він звільнив свого заручника, і чоловік втік додому, а наступного ранку звернувся до поліції.

Правоохоронці затримали місцевого жителя 1997 року народження, який, як з’ясувалося, перебуває на обліку у психіатра. Наразі проводяться перевірки.

Нагадаємо, нова українська авіакомпанія Air Ocean Airlines запускає бюджетні рейси до Львова з аеропорту Запоріжжя. Компанія отримала всі необхідні дозволи та слоти на виконання регулярних рейсів за маршрутом Львів – Запоріжжя – Львів. Нові рейси почнуть працювати з 10 грудня. Вартість квитків поки що не вказана на сайті компанії.

Читайте також:

У Запоріжжі митник допоміг підприємству-експортеру уникнути мільйонних штрафів: йому загрожує до 5 років тюрми

У Шевченківському районі Запоріжжя будують новий сквер за 4 мільйона гривень, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0