USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі через недбалість заступника командира військової частини сталася крадіжка майна

На Запоріжжі через недбалість заступника командира військової частини сталася крадіжка майна

На Запоріжжі заступника командира військової частини, через якого сталася крадіжка, притягнули до адміністративної відповідальності.

Про це повідомляють у Запорізькій спеціалізованій прокуратурі у військовій
та оборонній сфері Південного регіону.

13 липня прокурори спеціалізованої прокуратури склали протокол про вчинення військового адміністративного правопорушення стосовно заступника командира військової частини з тилу за фактом недбалого ставлення до військової служби.

Встановлено, що через недбалість вказаного посадовця, зокрема, непризначення ним на період відпустки начальника складу тимчасово відповідальної особи за роботу складу та збереження майна, стало можливим вчинення іншими особами кримінального правопорушення.

У червні 2021 року слідчі Територіального управління ДБР затримали двох військовослужбовців цієї військової частини під час збуту ними викраденого військового майна з речового складу. При цьому ключі та печатки від складу незаконно знаходились у військовослужбовця, який до нього відношення не мав.

Як вже писав «Перший Запорізький», правоохоронці встаноновили, що посадові особи однієї з військових частин, яка дислокуються у Запоріжжі, розкрадали для продажу зі складу бронежилети, шоломи тощо. Працівники ДБР задокументовали факт продажу військового майна на суму понад 40 тисяч гривень.

Рішенням Шевченківського районного суду Запоріжжя від 16 серпня заступника командира військової частини визнано винним у вчиненні військового адміністративного правопорушення. Йому призначили штраф у розмірі 2465 гривень.

У Запорізькій області потяг на смерть збив чоловіка, – ФОТО


Читайте також:

У Запоріжжі громадянина Сирії будуть судити за незаконне виготовлення та збут тютюнових виробів, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0