USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області через борги можуть відключити систему оповіщення: Укртелеком звернувся до СБУ та прокуратури

У Запорізькій області через борги можуть відключити систему оповіщення: Укртелеком звернувся до СБУ та прокуратури

Укртелеком звернувся до Запорізької обласної державної адміністрації щодо наявної у неї заборгованості за надані послуги з обслуговування системи оповіщення протягом 4 місяців минулого року та відсутності відповідних угод для співпраці у 2021 році.

Про це повідомляють у пресс-службі підприємства.

Враховуючи важливість завдань, які покладаються на систему централізованого оповіщення Запорізької області, Укртелеком, навіть після закінчення фінансування у вересні 2020 року, продовжував виконувати регламенті роботи засобів оповіщення, сплачувати вартість електроенергії, яку споживає обладнання. Протягом цього часу проводилися зустрічі з представниками Управління з питань цивільного захисту ОДА, але, на жаль, на засіданні комісії з питань бюджету Запорізької ОДА наприкінці минулого року питання про фінансування СО так і не було розглянуто обласними депутатами.

Зважаючи на це, Укртелеком змушений повідомити про припинення з березня 2021 року обслуговування апаратури та інші технічні засоби оповіщення м. Запоріжжя та області. Про що і повідомив облдержадміністрацію заздалегідь, також копії листів відправлено СБУ та прокуратурі області. Укртелеком сподівається, що ОДА погасить заборгованість за минулий рік, заключить відповідні договори на 2021, що надасть можливість уникнути відключення та продовжити обслуговування обладнання оповіщення.

У Запоріжжі за 100 мільйонів побудують нову дорогу у Південному мікрорайоні


Читайте також:

У Запоріжжі турецькі підрядники вже змонтували 500 тонн металоконструкцій для другої половини нового мосту з Хортиці на Бабурку, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Местный2021-01-28 21:00:40
Войны давно нет. Что оповещать? Укртелеком разогнал практически всех своих сотрудников и на советском оборудовании доит государство. Телефоны остались только у гос контор.
Деня2021-01-28 12:28:26
По поводу пожрать, я сомневаюсь, а вот поржать над достижениями, можно.
Олег2021-01-28 11:42:04
Ха. Даже оповещение ГО монетизировали. Правильно. Нефиг эксплуатировать советские системы, все отключить и сдать в металлолом. А создать свои системы из национальных продуктов - свиней, говна и палок.) А шо? Костер горит - дым идет , свиня визжит - всем слышно, главное такая система оповещения будет универсальная и оповестить и погреться и пожрать.)