USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області від COVID-19 померли ще 15 жителів регіону

У Запорізькій області від COVID-19 померли ще 15 жителів регіону

У Запорізькій області зареєстровано 15 летальних випадків внаслідок захворювання COVID-19.

Про це повідомляють в обласному лабораторному центрі МОЗ України.

Пішли з життя 10 жителів Запоріжжя, а також жителі Мелітополя, Енергодара, Гуляйпільського, Оріхівського та Пологівського районів. Всього з початку пандемії в регіоні померли 1430 людей.

Переважна більшість померлих – люди похилого віку, які відносилися до групи ризику (мали супутні гострі або хронічні серцево-судинні та легеневі патології, вікові порушення з боку серцево-судинної системи, злоякісні новоутворення, цукровий діабет).

За останню добу в Запорізькій області зареєстрували 627 нових випадків захворювання COVID-19.

Нагадаємо, Запорізька область в ніч з 24 на 25 лютого вже отримала першу партію вакцин AstraZeneca – 24 000 доз. 25 лютого у Запоріжжі вакцинували першого медика. Позавчора у регіоні зробили рекордну кількість щеплень від COVID-19.


Читайте також:

У Запоріжжі почали монтаж основи другої половини моста з Хортиці на Бабурку, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Тарас2021-04-01 09:45:34
Якби не політика, можливо зберегли б життя наших громадян. В Харкові могли б виробляти вакцину "Спутник ". Цікава мотивація - газ, бензин, електроенергію, твели, міндобриво від Раши брати можна. А як для здоров'я людини - не можна. Дипломатичні відносини не розірвані. А, ще цікава інформація - Україна постачає зброю до Раши, ну це взагалі верх цинізму. Смерті наших людей від ковіду - на совісті наших політиканів.