USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області інспектори навідалися з перевіркою у дитячі табори

У Запорізькій області інспектори навідалися з перевіркою у дитячі табори

В області розпочала роботу атестаційна комісія, яка перевіряє дитячі заклади оздоровлення та відпочинку області. Перша перевірка пройшла у  дитячих таборах в Якимівському районі.

Основний критерій оцінки діяльності установ – це якість послуг, що надаються  для безпеки дітей. Тому в цьому році державна атестація пройде більш жорстко по всіх параметрах.

На відповідність державним стандартам оздоровлення та відпочинку дітей перевірено дитячі заклади оздоровлення та відпочинку «Северянин», «Салют» та «Зміна», передає прес-служба облдержадміністрації.

На сьогодні в Запорізькій області планують свою роботу 32 заміські табори. Станом на 13 червня 2019 отримали дозвільні документи 25 закладів оздоровлення та відпочинку.

У цьому році планується проведення державної атестації 11 дитячих таборів, а саме: в Якимівському районі – «Вогник», «Салют», «Зміна», «Северянин», «Лазурні далі», «Сонячний»; в Бердянську – «Мрія», «Райський куточок», «Червона гвоздика»; в Приморську – «Прометей»; і в Запоріжжі – «Супутник».

За результатами перевірки директорам таборів висунули рекомендації виправити всі порушення.

Нагадаємо, раніше в Запорізькій області ревізори виявили в 8 дитячих таборах порушення в організації харчування і пожежної безпеки.

0