USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області держслужбовці привласнили двохквартирний  житловий будинок та дві земельні ділянки

У Запорізькій області держслужбовці привласнили двохквартирний житловий будинок та дві земельні ділянки

У Запорізькій області група зловмисників за участі державних службовців незаконно привласнила дві земельні ділянки та двохквартирний  житловий будинок.

Про це повідомляють у Державному бюро розслідувань.

До суду скеровано обвинувальний акт відносно 5 членів організованої групи, до якої входили посадові особи ДП «Кам’янсько-Дніпровського лісового господарства», комерційних структур та спеціаліст відділу державного земельного кадастру.

За даними слідства, організована група незаконно привласнила три об‘єкти нерухомого майна, що належало ДП «Кам’янсько-Дніпровське лісове господарство» та Водянській сільській раді Кам’янко-Дніпровського району Запорізької області. А саме: дві земельні ділянки та 2-х квартирний житловий будинок.

Збитки державі склали понад 400 тисяч гривень.

Таким чином, вище зазначені особи обвинувачуються у заволодінні державним майном шляхом зловживання службовим становищем, в особливо великих розмірах, у складі організованої групи, а також у використанні завідомо підробленого документа, у складі організованої групи (ч. ч. 2, 3 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 28, ч. 4 ст. 358 ККУ).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

У Запоріжжі на Правом маршрутка влетіла у стовп: 8 пасажирів постраждали, водій втік. У соцмережах вже опублікували запис з моментом зіткнення.

У Зaпоріжжі СБУ блокувaлa спробу рейдерського зaхоплення «Мотор Січ», – ФОТО


Читайте також:

У Запоріжжі на заводі ЗАЗ будуть збирати автомобілі КІА

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0